Ana Sayfa
Duyurular
Gazete Kampüs 51. Sayısı Yayımlandı Yeni Şeyler Söylemek Lazım

Gazete Kampüs 51. Sayısı Yayımlandı Yeni Şeyler Söylemek Lazım

Yeni bir yıla daha başladık. Umuyorum ki 2023 yılı, hepimize yeni güzelliklerin ve başarıların kapısını açan, bizleri hep bir adım ileriye taşıyan yaşadığımız en güzel yıl olur. Yunus Emre’nin “Her dem yeniden doğarız, bizden kim usanası” deyişinde olduğu gibi her yeni gün, bizlere verilmiş bir fırsattır.
Çevremizi ve kendimizi usandırmamak adına, bugünümüzü dünden, yarını bugünden daha verimli geçirmeyi hedeflemeliyiz. Çağımız hız çağı. Her şey artık çok hızlı eskiyor. Dün popüler olan, bugün demode oluyor. Böyle bir çağda sürekli yeni kalmak, zamanın ruhunu yakalamak eski zamanlara göre çok daha zor.

Sakarya Üniversitesi’nin entelektüel adayı, geleceğe umutla bakan, iletişim sektöründe yer alacak gençleri olarak sizlerin hep yeni kalması için elimizden geldiğince çaba sarf ediyoruz. Hepimiz hem ders, hem de ders dışı (atölye, çalıştay, sempozyum, seminer, topluluk faaliyetleri gibi) aktivitelere daha fazla ilgi göstererek hep yenilenme peşinde olmalıyız.

Hz. Mevlana ile sözlerimizi noktalayıp, gelecek sayımızda görüşmek üzere. “Dünle beraber gitti cancağızım, Ne kadar söz varsa düne ait. Şimdi yeni şeyler söylemek lazım.”

Prof. Dr. Yusuf ADIGÜZEL
İletişim Fakültesi Dekanı

Fotoğraflar